Var är baletten!?


En studentbalett som Patriciabaletten är inte alltid så lätt att hålla reda på. Showar vi inte på stan så kanske vi repar på Studenternas Hus eller är på en festlig sittning. Här kan du läsa om vad baletten egentligen har för sig under läsåret! 🙂 Glöm inte att ta en titt på fliken “Uppträdanden“, som kan liknas vid en kalender där våra offentliga uppträdanden listas – kanske ses vi!?

SOF 2019

Hej hopp allesammans! Baletten har (nästan) återhämtat sig från en festivalhelg i Linköping (SOF)! För er som missade denna festliga tillställning så kommer här lite sköna bilder! 🙂

Vi delade buss med härliga Mistluren!

Obligatorisk skumpa-picknick (och hångel?).

Ordförande-Ellen (The DICKtator) infiltrerade Röda arméns gosskörs tält!

Festchef Charlotte hängde på och funderar nu på att investera i en egen sovjet-hatt…

Livet.

När baletten inte har en orkester med sig får underhållningen mellan våra dansnummer lösas på annat sätt. Paljettkjolen slår aldrig fel!

Vi hade i alla fall tur med vädret.

Wild dances på Lilla Torget.

Hair på Lilla Torget.

Vi bidrog med några riktigt snygga rumpor i Kårtegen.

Tack till Humpsvakar från Finland för att vi fick marschera till era ljuva rytmer!

Mistluren öste på som aldrig förr!

Röda arméns gosskör. Inte så farliga som de ser ut.

Diverse hashtags som summerar Patriciabalettens SOF 2019!


Kommande spelningar hittar ni som vanligt HÄR.

Puss och kram från oss i Patriciabaletten

NYHET! ÖPPET HUS!

För första gången i historien håller Patriciabaletten “ÖPPET HUS”! Den 23/1 och 30/1 öppnar vi dörrarna för allmänheten! 😀 Om du är nyfiken på vad vi gör och var vi håller hus så är du varmt välkommen att hänga, dansa och fika med oss under dessa eftermiddagar! Vill man testa på att dansa – ta med träningskläder, annars är det bara att dyka upp som man är och ha trevligt! ♥

SOF 2017

Vi är supertaggade inför årets studentorkester-festival som går av stapeln nu i helgen! Detta år är det Linköpings tur att ta emot alla härliga orkestrar och baletter runt om i Sverige.

Om man är på plats och vill följa oss under helgen så kommer här vårt spelschema:

Spelningar Fredag:
– Stora Torget 16.00
– Hallen 22.45

Spelningar Lördag:
– S:t Larsparken 10.30
– Kårtegen med avgång kl 12.00
– Hallen 20.45

För mer information om årets Studentorkesterfestival gå in på https://www.sof17.se

Hoppas vi ses där!
Puss från Patricia

IMG_3631                              Bild från STORK 2016

 

 

Valborg 2017

Även om april bjudit på varierande väder så står våren runt hörnet, det är nämligen äntligen dags för Valborg! En dag som många vet betyder fullt ös för baletten!

Traditionsenligt marschar vi längs avenyn från Götaplatsen till Trädgårdsföreningen tillsammans med våra vänföreningar. Start 13.20! Väl på trädgårdsföreningen kan ni se oss showa loss på scen tillsammans med vår orkester Tongångarne kl. 14.35!

Känner man att Valborg är dagen då man inte får nog av oss Patricior så bjuder vi in till fika vid Studenternas hus för våra när och kära kl. 15.30. Läs mer på denna länk: https://www.facebook.com/events/1885434268394802/

I vanlig ordning dansar vi loss på Göteborgs gator i Chalmers Cortégen med avgång 18.15!

Hoppas vi ses! 😀
Puss från Patriciabaletten

IMG_3331

Då kör vi, 2017!

Då är det snart dags att dra igång första terminen av 2017, hurra! Patriciabaletten kickar igång måndagen den 16 januari. Som vi alla vet är det under vårterminen som baletten visar sig lite extra mycket, kanske beror det på alla vårkänslor som får det att sprätta i kroppen och lite dans i solskenet sitter ju aldrig fel 😉 Sen händer det ju en hel rad roliga saker också; vår betyder Februarikonsert, Valborg och Festival! Vi håller er uppdaterade under terminen så ni inte går miste om allt det fantastiska!

För dig som är intresserad av att bli en del av oss så håller vi nyintag nu i början av terminen, mer info om datum kommer snart! Håll utkik på hemsidan efter eventet också 🙂

Är ni redo för 2017? Det är vi!

Puss från Patricia

dsc_6266

GSOF 2016

Nästa lördag 29 oktober är det äntligen dags för den årliga GSOF-tillställningen! Detta är dagen då Patriciabaletten bjuder in till show tillsammans med Göteborgs andra studentorkestrar och baletter!

Vi har nu i några veckor jobbat med att uppdatera en av våra gamla danser till just den här dagen, så bered er på en rejäl show (med fransar och paljetter) !

Föreställningen startar kl 15.00 och är öppen för alla!

Pris: 40 kr (fika ingår) Betala med swish eller kontant.

För mer information, besök Facebook eventet:

https://www.facebook.com/events/1802669813278942/

Hoppas vi ses! 🙂 IMG_6452-2